Ida-Virumaa kodanikuühiskonna eestvedajaid 2016

24.11 ja 25.11.2016 toimus  laureaatide väljakuulutamine ja auhindade jagamine aasta parimate konkursil, mille eesmärgiks oli tunnustada Ida-Virumaal edukalt tegutsevaid ühendusi/noori ja kodanikuühendusi, nende poolt elluviidud mõjukaid ettevõtmisi/ projekte ja  kodanikuühiskonna arengusse aktiivselt panustavaid isikuid. Teadvustada maakonna inimestele kodanikuühiskonna olulisust ja tunnustada ühenduste poolt antavat panust Ida-Viru maakonna elukeskkonna arendamisse.

Auhindu antakse välja viies kategoorias:

1. Aasta vabaühendus 2016
2. Aasta kodanikuühenduste tegu 2016
3. Aasta vabatahtlik 2016
4. Aasta kodanikuühiskonna toetaja 2016
5. Noor Sädemeke 2016

Auhinnalistele kohtadele jagati tänukirjad ja kingitused. Peaauhinad kruiisireis Stockholmi 4-le inimesele millega kaasneb ka automaatne tasuta osalemine 2017 a. Sillamäe LÜ projektides. Lisaks sellele avaldasime tänu ka projekti partneritele ja toetajatele.

Tallink Gruppi poolt on välja pandud, kruiisireis Stockholimi ja Helsinki, Tallink Spa Keskusse külastamine terveks päevaks, mälupulgad. Lastekaitse Liidu raamatupreemia ja palju muid.

Auhinna laureaadid 2016

Aasta vabaühendus 2016: MTÜ Motos, spordi eluviisi progrageerimise eest Narvas ja Ida-Viru piirkonnas / MTÜ Lüganuse Külaselts, Luganuse valla kogukonna ja külaelu  arendamise ja liitmise eest ja suurte ürituste eest vedamise eest.

Aasta kodanikuühenduste tegu 2016:  Arvamusfestival (Ivo Posti)

Aasta vabatahtlik 2016 Vabatahtlik: Aleksandr Moissejenko / Vadim Markov

Aasta kodanikuühiskonna toetaja 2016: Enno Vinni /  Fjodor Denisenko

"Sädemeke "noorte  arengu toetajad":  Narva Keeltelütseum,  Ida-Virumaa Noortekogu

"Sädemeke aasta noortetegu"  UNESCO päevade tähistamine, Narva Soldino Gümnaasium


Lisainfo: Vassili Golikov, Programmide juht, vassili@sscw.ee