4 päeva Foorumile registreerimise lõpuni

Viimased 4 päeva jäi registreerimise Ida-Virumaa Kodanikuühiskonna Foorumile 2014, foorumi raames toimuvale Vabaühenduste Laadale ja noorte kohtumisele.

Sillamäe Lastekaitse Ühing koostöös partneritega korraldab 28.11.2014 Jõhvis algusega kell 10:00 „Ida-Virumaa Kodanikuühiskonna Foorumi 2014“, et edendada venekeelse elanikkonna ja vene keelt suhtluskeelena kasutavate mittetulundusühenduste aktiivset osalemist kodanikuühiskonnas ja nende nähtavust kodanikuühiskonna tasandil. Foorumist võtavad osa kodanikeühenduste esindajad, noorteliidrid, kohaliku omavalitsuste- ja riigiasutuste esindajad, poliitikakujundajad, ettevõtted, võrgustike ja institutsioone esindajad ning ka kodanikuühiskonna arendamise ja kultuuridevahelise suhtlemise eksperdid ja olulise ühiskonnategelased üle Ida-Virumaa.

Paralleelselt Foorumiga toimub 28.11 Vabaühenduste Laat, mis soovib pakkuda Ida-Virumaa vabaühendustele koha võrgustikutöö tegemiseks ja oma tegevuse ja parimate praktikate esitlemiseks, uute liikmete kaasamiseks ning koostöö algatamiseks.

100 osalejat Foorumile valitakse esitatud registreerimisavalduse alusel.Vabaühenduse osalemise eeltingimuseks on vabaühenduste küsimustiku täitmine ja korraldajatele esitamine (saab esitada nii veebilehel kui meili teel). Igast vabaühendusest saab osa võtta kuni 3 esindajad organisatsiooni kohta. Kiirusta, sest kohtade arv on piiratud! 

Registreerimine veebilehel foorum2014.sscw.ee/registreerimine

  • Esitage oma avaldus Foorumil osalemiseks. Tähtaeg 31 oktoober 2012 kell 23:59 

  • Vabaühenduste registreerimine Vabaühenduste Laadale on avatud 15.09.2014 – 31.10.2014 

Lisainformatsiooni saamiseks Vabaühenduste Laada või Foorumi kohta kirjutalaat2014 at sscw dot ee või foorum2014 at sscw dot ee.

Foorumi toimumist toetavad: Siseministeerium ja  Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Eesti Energia, Kultuurministeerium, Haridus-ja Teadusministeerium, Toila Spa Hotell, Tallink Grupp, Kiviõli Linn, Jõhvi Vald, Sillamäe Linn ja teised.

Foorumi korraldamist toetavad: Ida-Virumaa Maavalitsus, IVOL, Ida-Virumaa Ettevõtlus Keskus, EMSL, Tartu Ülikooli Narva Kolledž ja meedia partnerid Põhjarannik, Postimees, Den za Dnem, Virumaa Teataja ja palju teised.