Kutse vabakonna tulevikutrendide inspiratsiooniseminarile 27.08.14 Tallinnas

Vabaühenduste liit EMSL ja mõttekeskus Praxis kutsuvad osalema vabakonna tulevikutrendide inspiratsiooniseminarile kolmapäeval, 27. augustil kell 14:00-16:30. Seminar toimub Eesti Puuetega Inimeste Koja ruumes Toompuiestee 10, Tallinnas.

Seminariga pannakse väärikas punkt vabaühenduste tulevikugrupi tööle, mille raames koostati põhjalikud trendiülevaated teemadel, mis vabaühenduste tegevust Eestis lähiaastatel mõjutavad. Valminud on ka praktilised töölehed, mille abil ühendused saavad oma tegevuses uusi suundi kavandada. 

Seminaril jagame praktilisi nõuanded, kuidas trendide kirjeldus ja näited aitavad ühenduste tööd planeerida. Kuulame nõustamisprogrammis osalejate kogemusi, et neid saaks õppetundidena rakendada teisteski ühendustes. Ühenduste arengut toetavad rahastajad räägivad, millised on prioriteetsed suunad lähiaja programmides ja taotlusvoorudes.

Seminarile on oodatud osalema vabaühenduste liikmed ja töötajad, samuti kõik teised kodanikuühiskonna arengust huvitatud inimesed.

Raportid teemadel: rahastamise mitmekesisus, tõrjutud ja haavatavate sihtrühmade kaasamine, ühenduste koostöövormid  ja infoühiskonna mõju ühenduste tegevusele, on kättesaadavad siin:

www.ngo.ee/tulevik

www.praxis.ee/tulevikugrupp              

Seminarist osavõtt on tasuta, infot võid julgesti jagada oma organisatsioonis.

Kuna kohtade arv on piiratud, palume kindlasti hiljemalt 19. augustiks registreerida end osalejaks siin.

Kogunemine ja tervituskohvi pakkumine kell 13:45.