SSCW laste ja noorteabi fondi stipendiumi taotlemise tähtaeg on 10. Märts 2023

MTÜ Sillamäe Lastekatise Ühingu laste ja noorteabi fond kuulutab välja stipendiumi I taotlusvooru 2023. Fondi stipendiumite eesmärgiks on toetada lapsi ja tugevdada nende võimet haridusprobleeme lahendada, soetada spordivarustust, reisida, osaleda erinevates võistlustes ning uute oskuste õppimiseks. 

Stipendiumile võivad kandideerida kõik kuni 19-aastased abivajavad, vanemliku hoolitsuseta jäänud ning asendushooldusel elavad lapsed ja noored (s.h lapsed ja noored kes elavad turvakodus, asenduskodus, perekonnas hooldamisel); eestkoste, üksikvanemaga ja lasterikastest peredest lapsed ja noored.  

Aastal 2023 on ühe stipendiumi suurus kuni 400 eurot ja selle samise taotlust tuleb esitada hiljemalt 10. Märtsil ja 1.September 2023 

Stipendium on mõeldud:

  • aineolümpiaadidel, konkurssidel või spordivõistlustel osalemiseks 
  • õppemaksu tasumiseks ja õppevahendite soetamiseks
  • igakuiseks isemajandamiseks,

MTÜ Sillamäe Lastekaitse Ühingu laste ja noorteabi fondi  tegevjuht Irina Golikova: „Annetajate toel juba teine aasta panustab abivajavatele ja vanemliku hoolitsuseta lastele ja noortele oma oskusi ning talente arendada. Hea haridus (sh huviharidus) ja sobilikud tingimused  aitavad ennetada alla vaesusepiiri langemist ja parandavad laste ja noorte toimetulekut ja tulevikuotsuste tegemist. 2023 aastal Sillamäe Lastekaitse Ühing plaanib jagada 10-15 stipendiumit."

Stipendiume rahastatakse fondi laekunud annetustest ja Sillamäe Lastekaitse Ühingu tulust osutatud teenuste eest.

Vajalikud dokumendid taotluse esitamiseks leiad siit: http://foundation.sscw.ee/taotlemine/ 

Lisainfo:
Irina Golikova, MTÜ Sillamäe Latekaitse Ühing tegevjuht 
Tel.:+ 372 55550303
E-post: irina@sscw.ee 
E-post: foundation@sscw.ee

sscw.foundation.sscw.ee
www.facebook.com/SSCW.ESTONIA