Venekeelne organisatsiooni arendamise koolitus 5. nov Narvas

Kodanikuühiskonna Sihtkapital koostöös Ida-Viru Ettevõtluskeskusega kutsuvad vabaühendusi venekeelsele koolituspäevale „Kuidas kasvada tugevaks organisatsiooniks?“ 5. novembril kell 10.30 – 18.00 Tartu Ülikooli Narva Kolledžis, Raekoja plats 2, Narva.

Koolituspäeval saate teadmisi Kodanikuühiskonna Sihtkapitali uuest arenguhüppe taotlusvoorust, kuulete ühe vabaühenduse kogemustest KÜSKiga koostööst, saate infot selle kohta, millist abi pakub vabaühendustele Ida-Viru Ettevõtluskeskus. Suurema osa päevast saate aga õppida koos Toomas Roolaiuga (OÜ Koolituslabor), kuidas oma vabaühendust kasvatada tugevaks organisatsiooniks ning pidevalt edasi areneda.



Toomas ise kirjutab koolituse kohta nõnda: „Organisatsiooni arendamine on nagu merel oleva laeva remontimine - see on võimalik ja vajalik, aga vajab läbimõeldud plaani ning arvestamist sellega, et laeval on suund ja vaja on kunagi ka sadamasse jõuda. Koolitusel alustame sellest, kuhu sadamasse jõuda tahame - mis on soovitud ühiskondlik mõju ja kuidas teame, kas liigume õiges suunas. Seejärel vaatame, kuidas analüüsida seda, mis vajab parandamist nüüd ja mida saab teha hiljem. Ja kokkuvõtteks räägime sellest, kuidas muutus käivitada ja sellest organisatsioonis rääkida.“

Koolituspäev on venekeelne.

Koolituspäev on kõigi huviliste jaoks TASUTA. Palume aga, et end registreerides vastaksite 3 küsimusele:

1) Milline on teie vabaühenduse soovitud ühiskondlik mõju (millist probleemi ühiskonnas lahendate)?
2) Miks teeb teie organisatsioon just neid tegevusi, mida teete?
3) Mida näete praegu kõige olulisema arenguvajadusena / sisemise probleemina millega tegeleda?

Registreerimiseks kirjutage palun: tatjana dot zamorskaja at ivek dot ee, lisainfo tel 740 1956.

Siin on koolituse täpsem PÄEVAKAVA.