Vabakonna XVII suvekool „Kuidas olla usaldusväärne enda ja teiste silmis?“ toimub 4.-5. septembril Roosta Puhkekülas.

Soovid, et sind tunnustatakse, sinuga arvestatakse, tahetakse koos töötada ja sind toetada? Oled osalenud konkurssidel vahelduva eduga ja vähemalt korra mõelnud, miks sinu nii äge idee ei võitnud? Plaan oli ju kirjas, eelarve olemas ja eesmärgidki kõrgele seatud. Miks rahastajad ja avaliku sektori partnerid tahavad, et sa ennast kogu aeg uuesti tõestaksid? On see päriselt ka vajalik?

Kuigi suurem osa Eesti vabaühendustest peab avatust ja sisemist demokraatiat oluliseks, on vaid mõni protsent neid, kes ütlevad, et nende organisatsiooni juhtimine ja tegutsemine toimub ka tegelikult nende põhimõtete alusel. Milles siis asi ja mida ette võtta? Milliseid samme sina astuda saaksid?

Tänavuses suvekoolis räägime sellest, kuidas olla ja jääda usaldusväärseks enda organisatsiooni jaoks, aga ka nende silmis, kes oma aega ja vahendeid meie tegevusse panustavad. Rahastajad, annetajad, liikmed, vabatahtlikud – kõik tahavad olla kindlad meie töö tulemustes ja mõjus, kuid ka aru saada, kuidas me selle saavutanud oleme.

Räägimegi suvekoolis sellest, kuidas olla usaldusväärne nii seest kui väljast vaadatuna. Õpime, milliseid töövõtteid kasutada ja proovime ühiselt leida parimad viisid, kuidas olla avatud, vastutav ja tõsiseltvõetav. Ühistes aruteludes ja töötubades jagame inspireerivaid kogemusi ja praktilisi näpunäiteid.

Lubame, et suvekoolist lahkub iga osaleja teadmisega, kuidas oma organisatsiooni usaldusväärsust hoida ja tõsta. Kindlasti kohtab ägedaid inimesi, saab vanu tutvusi üles soojendada ning uusi sobitada.

Vabakonna XVII suvekool toimub 4.-5. septembril Roostal. Täpsema programmi ja registreerimise info leiad peagi siitsamast, kuid kuupäevad võid kohe kirja panna.

Küsimused saada anna at ngo dot ee või päri +372 5647 9433