Tervisedenduse konverents 2015 „Laste heaolu – meie ühine vastutus“ 5.06.15 Tallinnas

Kutsume Teid 5. juunil kell 10.30-17 Tallinnas, Radisson Blu Hotel Olümpias (Liivalaia 33) toimuvale iga-aastasele tervisedenduse konverentsile 2015 „Laste heaolu – meie ühine vastutus“.

Registreerimine ja info:
Osalemise eelduseks on eelregistreerimine hiljemalt 29. maiks SIIN.
Konverentsi päevakava (PDF)
Konverentsil osalemine on tasuta ja osalejate arv on piiratud! 
Jooksev info konverentsi kohta on Terviseinfo portaalis

Tervisedenduse konverentsil jagame tõenduspõhiseid praktikaid laste ja noorte vaimse tervise edendamisest ning psüühika- ja käitumishäirete ennetamisest. Viimastel aastatel on Eesti oludele kohandatud mitmeid maailmas tõendatud tulemuslikkusega praktikaid, näiteks koolides ja lasteaedades rakendatav VEPA mäng ehk Good Behavior Game, vanemlike oskusi arendavad programmid Incredible Years ja Efekt. Konverentsi jagame nende rakendamise kogemusi meil ja teistes riikides.

Järjest laiemalt leviva ennetussuunana tutvustame konverentsil veebipõhiseid noortele suunatud vaimse tervise sekkumisi. Samuti anname ülevaate laste vaimse tervise keskuste tööst ning avalikustame iga nelja aasta tagant toimuva kooliõpilaste tervisekäitumise uuringu 2014. aasta tulemused.
Konverentsile on oodatud laste ja noorte vaimse tervise edendamisega seotud spetsialiste kohalikult ja riigi tasandilt, sh haridus- ja teadusasutuste töötajad, tervishoiutöötajad, ministeeriumite, riigiasutuste ja MTÜ-de esindajad, maakondade ja KOV-ide tervisenõukogude ja -komisjonide liikmed ning meedia esindajad.

Selleaastane tervisedenduse konverents toimub koostöös Euroopa Koolide ja Ülikoolide Tervise ja Meditsiini Ühenduse (EUSUHM) kongressiga. EUSUHM võrgustiku XVIII kongress "Mental Wellbeing of Children and Youth – a shared responsibility" toimub 4. juunil ja iga-aastane Eesti tervisedenduse konverents 5. juunil. Üritusi ühendab laste ja noorte vaimsele tervisele ja heaolule keskendumine.

Juhul, kui olete registreerunud ja Teil pole võimalik konverentsil osaleda, palume sellest teatada hiljemalt 1. juunil meiliaadressile jana dot veenpere at tai dot ee.