Otsime tõlkijaid rahvusvahelisele konverentsile 21-22 November 2009, Tallinna Ülikoolis

Otsime 21sel ja 22sel novembril 2009, Tallinna Ülikoolis, Tallinnas rahvusvahelise konverentsi “Noorte Osaluse Võimalused ja Väljakutsed” läbiviimiseks tõlketöö tegijaid, kes valdaksid eesti, inglise ja vene keelt nii kirjas kui kõnes. Vajadusel pakume praktika sooritamise võimalust. Tõlketeenuse sooritajatele kaetakse toitlustamiskulud ja võimaldatakse toetusstipendium summas 600kr.
Konverentsi peakorraldaja on Sillamäe Lastekaitse Ühing koostöös Peace Child Eesti ning Integratsiooni Sihtasutusega, ning konverentsi rahastavad Integratsiooni Sihtasutus, Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond ning Haridus- ja Teadusministeerium. Konverentsile kutsutute hulgas on esindajad Euroopa Nõukogust ja Euroopa Komisjonist, akadeemikud ja eksperdid Birmingham Ülikoolist, Helsinki Ülikoolist, Berliini Ülikoolist, Pariisi Ülikoolist, Moskva Riikliku Ülikoolist, Euroülikoolist ja Tallinna Ülikoolist, kohalike valitsusinstitutsioonide liikmed ning erinevate noorteorganisatsioonide esindajad.

Konverentsi eesmärgiks on tuua kokku kohalikud noorteliidrid ja nii rahvusvaheliste kui kohalike valitsusinstitutsioonide esindajad, et ühiselt käsitleda noore inimese rolli ühiskonnas ja kuidas edendada noorte osalust erinevatel ühiskonna tasanditel. Konverentsi põhiteemad on järgnevad:

  1. Valitsusinstitutsioonide roll noorte osaluse edendamisel.
  2. Tegurid, mis mõjutavad noorte osalust ühiskonna erinevatel tasanditel.
  3. Vähemate võimalustega noored.
  4. Noorteorganisatsioonid kui arengu ja stabiilsuse edendajad (Eestis ja rahvusvahelisel tasandil).
  5. Etnilisus ja religioon: piirangud või võimalused?
  6. Noortepoliitika Eestis ja Euroopas
  7. Noored kui võrdsed partnerid otsuste tegemisel

Huvi korral või lisainformatsiooni soovides: info at sscw dot ee

Tel: +372 55602993, +372 53417810

TEEME HEA KOOSTÖÖD!