EYM 2011 avab oma tegevus

 Euroopa Noorte Kohtumine 2011: jätkusuutlik areng

 

Euroopa Nõukogu poolt on toetust saanud Sillamäe Lastekaitse Ühingu poolt korraldatav Euroopa Noorte Kohtumine 2011, mis viiakse ellu koostöös partneritega üle Euroopa Tallinnas 19. juulist 24. juulini 2011, teemal noorte osalus ja noorteorganisatsioonide roll jätkusuutlikku arengu tagamisel. Kohtumine toimub Tallinna Euroopa Kultuuripealinna aastal, ning kohtumisele on kutsutud noorteorganisatsioonide esindajad ning eksperdid ja otsustajad üle Euroopa  

35 osalejat üle 30 Euroopa riiki, kes on pühendunud noorte juhitud jätkusuutlikule arengule kogunevad Tallinnasse, et ühiselt välja töötada noorte perspektiiv efektiivsest strateegiast jätkusuutlikkuse arendamiseks.Kohtumise käigus edendatakse ja julgustakse noorte ja noorteorganisatsioonide osalemist jätkusuutlikkuse alases otsustusprotsessis, luuakse multidistsiplinaarne arusaam jätkusuutlikust arengust, läbi rahvusvahelise koostöö vahetatakse kogemusi ja perspektiive jätkusuutliku arengu kohta ning kaasatud on veebi ja video tehnoloogiad, et julgustada tehnoloogia rolli arengut jätkusuutlikkuse tagamisel. Kohtumine sisaldab nii ametlikke paneeldiskussioone kui töötubasid ja lõppeb policy dokumendi “Euroopa Noored Jätkusuutlikku arengu nimel” loomisega. Kohtumise töökeelteks on inglise, prantsuse ja vene.

 

Hetkel on käimas kohalikud läbirääkimised. Osalejaks kandideerimistingimused ja täpsem agenda avaldatakse sellel veebilehel jaanuarikuu jooksul.

 

Lisainfo info at sscw dot ee