Suvekool 2016 "Tark ja tugev pere" ning IVKV kaasamis+ arenguseminar Remnikus (suvekooli raames) 2-4. September 2016

 Sillamäe Lastekaitse Ühing kutsub Ida-Virumaa peresid ja Ida-Virumaa ühinguid osalema 02. – 04. septembril 2016 Remniku Õppe- ja puhkekeskuses toimuvasse suvekooli.

Suvekoolis vahetatakse kogemusi ja jagatakse teadmisi ja oskusi positiivse kasvatamise kohta, mõtteid, nõuandeid ning saame tutvuda üksteise tegemistest.

Suvekool 2016 - on sisukas ja ühistegevust rikkas kava vanematele ja lastele järgmistel teemadel: pere vägivald, laste õigus kasvada vägivallavabas keskkonnas, laste arengu toetamise alused A-Oni., pere ja kool, LÕK´i põhimõtete tutvustamine ja kuidas saada heaks lapsevanemaks ning lisaks sellele ka praktiline ühiskoostöö läbi peremängude,erinevate ülesannete ja motiveerimist tõstavate ja usaldus väärsuse toetavate meetoditele.

Lisaks sellele viime läbi meie V arenguseminar, ning lõpetame Ida-Virumaa Kodanikuühiskonna Võrgustiku strateegia aruteludega jaleiame aega ka mõnusalt lõõgastuda. Teie küsimused ja aktiivne osavõtt on väga oodatud!

Suvekoolis on osalustasu 25 EUR, mis katab osaliselt majutuse ja toitlustamise kulud (hind inimese peale). Lapse ja noore osalustasu on 15 eur. Lisatasu eest sauna külastust  ja grilliõhtu.

Igast Võrgustiku liikmeühingust ootame kuni nelja liiget osalema (iga liige saab võta kaasa ka oma last). Kui keegi soovib tulla suurema delegatsiooniga, siis leiame lahenduse.

Registreerimine  

Kui oled kuupäevad enda jaoks kalendris kirja pannud (ja vajadusel muud asjad eest ära tõstnud), registreeri end ka osalejaks hiljemalt 28.08.2016

Link ankeedile mille kaudu registreerida on http://goo.gl/forms/hrMKDvRuyl 

Lisainfo ja küsimused: Vassili Golikov, tel. 55602993, email: vassili@sscw.ee

Suvekooli toimumist toetab Hasartmängumaksu Nõukogu, Sotsiaalministeerium ja Tallink. 

Arenguseminari läbiviimist toetab Kodanikuühiskonna Sihtkapital.