I IVKV kaasamis ja kommunikatsiooni seminar: "Sotsiaal, tööturu ja tervisevaldkonna muutused ning väljakutsed..." 28.01 Jõhvis

Sillamäe Lastekaitse Ühing, Ida-Virumaa Kodanikuühiskonna Võrgustik koostöös partneritega (Sotsiaalkindlustusamet, Töötukassa, Rajaleidja, Terviseamet, Ida-Viru maavalitsus ja Jõhvi Vallavalitsus) kutsuvad Teid 28.01.2016 kell 10.00 Jõhvi Vallavalitsuse suures saalis esimsele kaasamis ja kommunikatsiooni seminarile teemal: "Sotsiaal, tööturu ja tervisevaldkonna muutused ning väljakutsed Ida-Virumaal 2016. aastal"

Seminaride peamiseteks eesmärgiks on tõsta inimeste/spetsialistide teadlikust, arendada eestkostet, kaasata huvigruppe ja tutvustada ning arutada ka teistele organisatsioonidega sotsiaal, tervise ja tööturu valdkonnas toimuvad muudatused. Lisaks sellele tutvustada Ida-Virumaa Kodanikuühiskonna Võrgustiku eesmärke, tegevust üldisemalt ja konreetsemaid temaatilisi ettevõtmisi, tugevdada kontakte ja parimate praktikate vahetamist reaalse tegevuse kontekstis. Seminari käigus tutvustatakse ka võimalusi Võrgustikuga liituda ja võrgustiku tööst kasu saada.

Seminari jooksul tutvume järgmiste tähtsa teemadega: uus lastekaitseseadus, töövõimereform, tööturuteenused, tervisevaldkond (ülevaade perearstidest, alkoholiteema, narkomaania, suitsetamine) ning erihoolekandeteenused ja sotsiaalne rehabilitatsioon. Lisaks sellele tutvustame kuidas liituda Võrgustikuga ja võrgustiku tööst kasu saada.

Osalejad: kuni 50 inimest. (lastekaitsetöötajad, sotsiaaltöötajad, puudega töötajad, vabaühenduste esindajad, sotsiaal- ja hariduse asutuste töötajad, eraisikud jt huvi tundjad). Ida-Viru maakonnast.

Osalustasu: 5 EUR (lõuna+kohvipaus ja materjalid). Osalustasu palume maksta Sillamäe Lastekaitse Ühingu kontole.

MTÜ Sillamäe Lastekaitse Ühing

A/a EE861010552012406004 SEB pank,
Summa: 5 euro
Selgitus: Osalustasu 28.01 - "Teie nimi"
(andke teada kui vajate arve, edastame arve teie  e-postile).

Kutsume lisaks teid ka Ida-Virumaa Kodanikuühiskonna Võrgustiku üldkogule ja arenguseminarile 30.01.2016 siin on rohkem infot: http://ivkv.ee/index.php?id=10585

Olete väga oodatud!

Lisainfo: Vassili Golikov, projektijuht, email: info@ivkv.ee, tel: 55602993
Projekti rahastab Siseministeerium ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital