Koostööseminar "Üksi? Koos!" 16.12.2015 Tallinnas

16. detsembril 2015, kell 10.30  - 17.00  toimub Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpias noortele ja noortega tegelevate organisatsioonide esindajatele mõeldud koostööseminar „Üksi? Koos!“.

Seminari eesmärgiks on koguda noorte tähelepanekuid ja mõtteid neile suunatud koostöötegevuste elluviimiseks. Soov on kaardistada koos noortega teemad ja tegevused, mis puudutavad paljusid Eesti noori ning mis motiveeriks neid koos ühise eesmärgi nimel tegutsema. Töötubades välja toodud ettepanekute alusel planeeritakse järgmiste aastate ühistegevusi, mis kõnetaksid noori olenemata nende elukohast, taustast ning rahvusest.

Koostööseminarile ootame eelkõige noori vanuses 17-26 eluaastat, kuid ka kõiki teisi, kes soovivad kaasa rääkida noortele suunatud koostöötegevuste planeerimisel. Pakume osalejatele võimalust olla noori puudutavate tegevuste kavandamise juures ja anda märku sellest, mis on neile tähtis ning mis loeb.

Koostööseminari kavast:

  • Koostööseminari toimub 16. detsember 2015, kell 10.30  - 17.00,  Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpia.
  • Töötubades mõtteaine kogumiseks saab vaadata Balti Filmi ja Meediakooli lõputööna valminud lühifilmi „Näljanädal“, mille juhatab sisse režissööri Rein Zobel.
  • Ürituse praktiline osa ehk tegevuste kaardistamine viiakse läbi moderaatorite juhtimisel neljas töötoas.
  • Koostöökogemustest jagab oma mõtteid ja innustab osalejaid oma muusikaga noori lauljatar Laura Remmel.
  • Ürituse peamoderaator on Toomas Roolaid.

Koostööseminarile saab registreeruda kuni 13. detsembrini 2015 täites järgneva registreerumisvormi SIIN.

NB! Seminarile planeeritakse transport Tallinna ja tagasi, Narvast, Tartust ja Pärnust. Transpordi kohta avaldatakse täpsemat infot MISA kodulehe seminari alamlehel, hiljemalt 14. detsembril.