Võta osa vabaühenduste Ühisnädalast!

KÜSK ja maakondade arenduskeskused kutsuvad sind osa võtma Ühisnädala sündmustest. 23.-29. novembril toimub selle raames üle Eesti rohkem kui 200 üritust, mis väärtustavad kodanikualgatust ja ühistegevust.

Kui sa ei ole veel vaadanud, kuhu minna ning millised sündmused sinu kandis ja kaugemal toimuvad, siis tee seda kindlasti! Abiks on Ühisnädala lehekülg.

Ida-Virus on toimumas: II Ida-Virumaa Noortefoorum (24.11 Narvas), Meediaseminarid "kommunikatsioon ühingu eluringis" (28.11,  Jõhvis, 29.11 Sillamäel), Küla tuleb linna-saatuslikud kohtumised (28.11 Jõhvis), Foorum-konverents Narvas "Kogukonna omaalgatus" (27.11, Narvas)

Näiteks otsitakse Ühisnädalal peatse vabariigi 100. sünnipäeva puhul Eesti tulevikulugu. Neid saab üheskoos välja mõelda pea kõikides maakondades üle Eesti. Mitmel pool toimuvad ka kogukonnapraktikad noortele ja kindlasti soovitame vaadata ETVst 28. novembril kell 16.15 saadet „Ühisvõte“. See on üles võetud läinud suve Arvamusfestivalil ja räägib meie kodanikuühiskonna tegemisest.

Avalöök antakse Ühisnädalale 20. novembril Rakveres toimuval kogukondade ja omavalitsuste foorumil “Teeme omavalitsuse OMA valitsuseks”.

Täpsustavaid küsimusi Ühisnädala ürituste kohta võib esitada vastava maakonna MTÜ konsultandile