Mõttekeskus Praxis palub vastata küsimustikule. Tähtaeg 1.10.2015

Palume teie kaasabi, et teada saada, kuidas on Eestis kaasatud noorsootöösse (nt huviharidusse, vabatahtlikku tegevusse, noorte ühendustesse jms) erivajadustega noori. Ootame vastama noorsootööga tegelevaid kohalike omavalitsuste, vabasektori organisatsioonide ja äriühingute esindajaid.

Teiega koostöös saame välja selgitada, kas ja missugust tuge on organisatsioonidele vaja erivajadustega noorte noorsootööteenustesse kaasamisel. Uuringus käsitletakse erivajadustega noortena 7-26-aastaseid noori, kellele on määratud puude raskusaste või töövõimetus või kellel on hariduslik erivajadus.

Isegi kui erivajadustega noored pole seni teie pakutavates noorsootööteenustes aktiivselt osalenud, ootame Teid jagama oma kogemusi ja tegema ettepanekuid, kuidas erivajadustega noori noorsootöösse paremini kaasata.

Elektroonilisele küsitlusele vastamine võtab aega u 15-20 minutit: https://www.surveymonkey.com/r/erivajadusteganooredjanoorsootoo

Oleme tänulikud kui saate teadet jagada ka oma organisatsioonis, liikmete ja partnerite seas. Võite saata üleskutse listidesse või lisada oma uudiskirja, sotsiaalmeediasse.

Küsitluses osalemise tähtaeg on 1. oktoober.

Uuringu tulemustega saab tutvuda aasta lõpus Noorteseire lehel www.noorteseire.ee ja Praxise kodulehel: www.praxis.ee/noorteseire

Uuringut teostab mõttekeskus Praxis, koostöös Eesti Noorsootöö Keskuse ning Haridus- ja Teadusministeeriumiga.

Lootma jäädes teie aktiivsele osavõtule 

Eve Mägi
Noorteseire projektijuht
Mõttekeskus Praxis
Lai 30, Tartu 51005
Telefon 730 8089
E-post: eve dot magi at praxis dot ee