Tulemas Lastekaitse Liidu Üldkogu ja palju muud

Kogemuste vahetamine rikastab ja annab uusi ideid! Eelnevat toetab ka MTÜ Lastekaitse Liit uuendatud visioon: MTÜ Lastekaitse Liit ühiskonnas lapse õigusi mõjukalt edendav organisatsioon, mis algatab ja viib ellu lastekaitsealaseid tegevusi ning toetab igakülgselt oma liikmeid.

Aastal 2015LKL liikmetele suunatud tegevused:

1) Aasta liige 2014 valimine  - Juba kuuendat aastat valitakse MTÜ Lastekaitse Liit aasta liige. Koos tiitliga kaasub rahaline preemia 640 eurot oma tegevuste elluviimiseks! Ärge kahelge, te kõik teete suurepäraseid asju ja annate olulise panuse oma kogukonna laste heaolu suurendamiseks. Konkurss käivitub 10. nädalal.

2) Projektikonkurss liikmetele „Kasvame koos!“ – Jätkame ka sellel aastal osalejatelt hea tagasiside saanud „Kasvame koos!“ projektikonkursiga. Teemaks LÕK´i ja sealt tulenevate lapse õiguste laiem tutvustamine ühiskonnas. Konkurss käivitub 10. nädalal.

3) Lastekaitse Liidu üldkogu, mis toimub 25. aprillil (valime Lastekaitse Liidu presidenti, räägime uuest lastekaitseseadusest jne). Olete kõik väga oodatud!

4) Suvel kauaoodatud Suvekool! Eeldatavasti augustis ja eeldatavasti Pivarootsi Õppe- ja puhkekeskuses (http://pivarootsi.eu/). Rohkem infot edastakse hiljem.

5) Veebiajakiri Märka Last (http://ajakiri.lastekaitseliit.ee/) ootab teie ühingute uudiseid (info Mart Valner –mart at lastekaitseliit dot ee) Palume ka väga teie abi veebiajakirja levitamisel.

6) Kogemuste jagamine, liikmete külastused. Lastekaitse Liidu juhataja Martin Medar ringsõidul märtsis mööda Eestit.

 Lastekaitse liidu materjalivarud ootavad teid, palun andke teada kui saame teie üritusi toetada vajaliku infomaterjaliga!

MTÜ Lastekaitse Liit
Endla 6-18 Tallinn 10142
Telefon 631 1128
www.lastekaitseliit.ee