Lastekaitse Liidu tuleviku tegevused: kogemusseminar, porjektikonkurss liikmetele, aasta liige 2013 ja üldkogu.

Seega 2014 aastal soovib MTÜ Lastekaitse Liit pakkuda rohkem tuge ja osalemisvõimalusi oma liikmetele:

1) visioonist lähtuvad toimuvad kogemusseminarid (veebruar, oktoober).
Esimene kohtumine toimub 20.veebruaril 2014 - tegu on kogemusseminariga, kus liikmed, kes teatud valdkonnas omavad häid praktikaid neid teistega jagavad. Teemadeks kommunikatsioon, koostöö kogukonnas, tegevused lastele, ning liikmete (sh noorte) motiveerimine ja hoidmine. Teemad, kus igaühel on varuks omad nipid, mida teistega jagada, ning samas annab seminar võimaluse õppida ka teistelt. Samuti tutvustame LL uut ajakirja Märka Last veebriversiooni ja muid osalusvõimalusi, ning 2014 plaane tervikuna. Kogemusseminaril jagavad oma häid mõtteid ka vanematekogu liikmed.

Miks kogemusseminar? Me kõik teeme lahedaid asju, aga vahel tundub, et enam ei oska või jaksa. Aga siis leidub keegi, kes jagab oma head kogemust kuidas küsimust lahendada, ning asjad saavadki uue hoo sisse!  Kogemusest õppimist võib mõista kui protsessi, mis hõlmab endas vahetu ja/või vahendatud kogemuse märkamist, tõlgendamist, kogemusele tähenduse andmist, refleksiooni ja selle käigus uute teadmiste, oskuste katsetamist, kogemuse hindamist, mis toob kaasa püsiva muutuse arusaamades, arvamustes, tõekspidamistes, teadmistes, oskustes, hoiakutes, väärtustes, emotsioonides, tunnetes, seisukohtades, uskumustes, käsitustes.

Olete kõik oodatud oma kogemusi jagama ja teiste kogemustest õppima. Täiendav info lähinädalatel!
2) Projektikonkurss liikmetele (märts-aprill). Teemaks LÕK´i ja sealt tulenevate lapse õiguste laiem tutvustamine ühiskonnas;
3) Traditsiooniline Aasta liige 2013 valimine  - kaasub rahaline preemia oma tegevuste elluviimiseks!
4) Lastekaitse Liidu üldkogu toimub 26. aprillil;
5) Novembris – iga-aastane konverents Kuidas elad, Eestimaa laps?
6) Lisaks palju osalemisvõimalusi erinevate projektide raames (seminarid, koolitused, kommunikatsioon). 

Teie küsimusi ja ettepanekuid ootama jäädes! 

Lastekaitse Liit liit@lastekaitseliit.ee