12.06.13 Meriton Grand Conference ja Spa hotellis Norra programmide „Kodune ja sooline vägivald“ ning „Sooline võrdõiguslikkus ning töö- ja pereelu tasakaal“ infoseminar

Sotsiaalministeeriumi Soolise võrdõiguslikkuse osakond kutsub 12. juunil kell 12.15 Meriton Grand Conference ja Spa Hotelli Sotsiaalministeeriumi Norra programmide „Kodune ja sooline vägivald“ ning „Sooline võrdõiguslikkus ning töö- ja pereelu tasakaal“ infoseminarile.

Infoseminaril tutvustatakse programmide raames pakutavaid rahastamisvõimalusi ja tingimusi ning riiklikest arengukavadest tulenevaid valdkondlikke vajadusi. Samuti viiakse läbi töötuba teemal, kuidas kirjutada projekti, mis lähtuks toetuse andja soovidest, kasusaaja vajadustest ja avaldaks samal ajal sihtrühmale oodatud mõju.
Üritusele on oodatud kõik, kes soovivad programmi avatud taotlusvoorudest detailsemat infot saada või planeerivad programmi raames projektitaotlusi esitada.
Seminari ajakavaga on võimalik tutvuda kodulehel. Infoseminaril osalemine on tasuta ja eelneva registreerimise alusel - täida registreerimisvorm  hiljemalt 7. juunil. Infoseminari puudutavates küsimustes aitavad teid:
Kelly Otsman - osavõtt ja registreerimine 
Pille Ruul - „Kodune ja sooline vägivald“
Karel Parve - „Sooline võrdõiguslikkus ning töö- ja pereelu tasakaal“