Avakonverents "Riskilapsed ja-noored" 5 juunil 2013 kell 10.00 Swissotel.

Olete oodatud Euroopa Majanduspiirkonna programmi „Riskilapsed ja -noored“ avakonverentsile, mis toimub 5. juunil 2013 kell 10.00 Tallinnas, Swissôteli konverentsikeskuses (Tornimäe 3).

Konverentsi eesmärk on tutvustada programmi „Riskilapsed ja -noored“ planeeritavaid tegevusi ja selgitada avatud taotlusvoorude tingimusi. Konverentsil antakse ülevaade hetkeolukorrast Eestis laste ja noorte riskide osas, jagatakse Norra ekspertide kogemusi ning tutvustatakse seal kasutusel olevaid tõenduspõhiseid praktikaid laste ja noortega tehtavas töös.
Ootame konverentsil aktiivselt kaasa mõtlema, kuidas laste ja noorte olukorda parandada rakendades uusi lähenemisviise ja tõenduspõhiseid praktikaid, mis mujal maailmas on edu toonud. Konverentsile on oodatud kohalike omavalitsuste juhid ja spetsialistid; kohalikul tasandil tegutsevad organisatsioonid, haridus- ja teadusasutused, vanglad, kodanikuühendused, noorteorganisatsioonid, huvikoolid ja nende katusorganisatsioonid; riigiasutuste esindajad ja poliitikud. Konverentsipäeva teisel poolel toimub arutelu töötubades

Konverentsi esialgse päevakava, töötubade kirjledus ja videoülekande lingid on siit.