EAPN Õppefoorum 2013 Laulasmaal 21-25.05.13

EAPN (European Anti-Poverty Network), mille liige on ka Sillamäe Lastekaitse Ühing, on otsustanud korraldada esimese EAPN Õppefoorumi 2013 aastal 21-25 Mai, Laulasmaa, Eesti.
Õppefoorumist saab avatud liikmete poolt juhitud kohtumine, mis käsitleb EAPNi arengu keskseid küsimusi. Foorum on mõeldud kui avatud ruum, mis väärtustab liikmete tööd ja võimaldab saada inspiratsiooni teiste initsiatiividest.
Õppefoorumil Sillamäe Lastekaitse Ühing pidab ka enda workshop "töötoa" Noorte vaesuse võitlemise teemadel ning esitab oma paremat praktikat.

Õppefoorum toob kokku 2 esindajat igast Rahvuslikust Võrgustikust ja ühe esindaja Euroopa Organisatsiooni kohta. Eesti esindaja on siis Sillamäe Lastekaitse Ühing ja EAPN Eesti ise.

EAPN kaaskorraldab üritust oma globaalse partneri Dignity Internationaliga, õppides GET ORGANISED õppesessioonidest, mida nad on korraldanud juba mitmeid aastaid. EAPN katab 80 osaleja osalemiskulud ja Dignity International toob omalt poolt 20-30 osalejat. Dignity Internationalon globaalne vaesusevastane organisatsioon (www.dignityinternational.org).

Rohkem informatsiooni varsti tulemas siin