Noorsootöötajad kogunevad "Teadmiste patta" 10.-12. Juunil 2013 TÜ Narva Kolledžis

Eesti Noorsootöötajate Ühendus ja SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo kutsuvad noorsootöötajaid osa võtma üleriigilisest noorsootöö suursündmusest „Teadmiste Pada“, kuhu tulevad kokku oma ala asjatundjad ehk teie ise, nõuandvad eksperdid, teadjanaised ja –mehed, et arutleda ning mõelda sügavamalt kaasava noorsootöö olemuse ja tänase praktika üle. 
"Teadmiste patta" toimub 10.-12. Juunil 2013 TÜ Narva Kolledžis
Pajas luuakse heade argumentide ja tuliste diskussioonide abil mitmeid väärt retsepte kaasava noorsootööga seotud teemadel. Olulisteks komponentideks retseptis on head praktikad ja juba toimivad näited: igal Patta tulijal on võimalus pakkuda ettevalmistusena üks „retsept“* kohapeal teistelegi tutvustamiseks. Et roog tuleks toitev, tervislik ja kogukonda rõõmustav, lisame koos Patta ka uusi mudeleid ja praktikaid, mida lahkudes hea ka kodus proovida on. 
Et ideed ei jääks ideedeks, leitakse huvilistele kohapeal mentorid ja kaasamõtlejad, kes on teie jaoks olemas ka pärast sündmuste lõppu.
Osalema on oodatud noorsootöötajad selle sõna kõige avatumas tähenduses - igalt tasandilt ja tegevusalalt, nii noorsootöötajad, noorsootöö ametnikud, huvijuhid, noorteorganisatsioonide eestvedajad kui kõik noortega töötavad inimesed, kokku kuni 120 osalejat.
Sündmusel osalemine, sh toitlustus ja majutus, on osalejatele tasuta, aga sinna ja tagasi jõudmise eest palume teil ise hoolt kanda.
Rohkem infot saab www.eny.org.ee, osalemiseks registreeru hiljemalt 23. maiks 2013.
Kavas on inspireerivad ettekanded, mitmed tulised arutelud, omavaheline praktikate jagamine ja uute ideede väljatöötamine. Vt täpsemalt PROGRAMMIST (täieneb jooksvalt). Kindlasti ei puudu sündmuselt ka lõõgastav vaba-aja programm. Korraldajad jätavad endale õiguse teha programmis muudatusi.
 
Kaasa võta hea praktika või toimiv näide oma töövaldkonnast, mida kohapeal teistega jagada (täpsem info registreerumiskinnitusega)
„Teadmiste Paja“ toimumist toetavad Eesti Noorsootöötajate Ühendus, Hasartmängumaksu nõukogu ja SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo Euroopa Sotsiaalfondi ning Eesti Vabariigi kaasrahastusel elluviidava programmi „Noorsootöö kvaliteedi arendamine“ ressurssidest.