Rahvusvaheline seminar "Youth for Arab Baltic Cooperation" 19-25.11.2012 Vilnius

Kultūros centras “In Actio” koostöös teiste Leedu Anna Lindt Foundation liikmetega organiseerivad rahvusvahelise seminari "Youth for Arab Baltic Cooperation" 19-25 November 2012, Vilniuses, Leedus, kuhu tulevad kokku 25 noorsootöötajat Balti ja Araabia riikidest. Eri tegevuste kaudu osalejad arendavad regioonidevahelist noorsootööalast koostööd.

Seminar otsib uusi võimalusi noortele ja noorte koordinaatoritele mõlemast regioonist, et luua võrdse koostöö viise, jagada parimaid praktikaid ja tagada ühtsete tegevuste arengut. Seminari ajal osalejad jagavad oma kogemust mitteformaalse hariduse alal, arendada haridust ja oskusi, mis puudutavad meediat ja kohalikku ühiskonda.

Ning põhipunkt on ka luua ruum MTÜdele kahes regioonist, et luua või tugevdada koostööd, luua koostöö tegevusi, projekte regioonide vahel Võimaldades meetodeid ja vahendeid ning programme (Youth in Action, Euromed, ALF, jne) edasiseks koostööks.

Sillamäe Lastekaitse Ühing on Anna Lindt Foudnationi Eesti võrgustiku liige, ning rahuvsvahelisel seminaril organisatsiooni esindab Vassili Golikov.

Sillamäe Lastekaitse Ühingu osalemist konverentsil toetab Kodanikuühenduse Sihtkapital Eesti Kodanikuühiskonna kogemuse rahvusvahelise levitamise konkursi kaudu.