Peace Child Triptych €Kuntsikonkurss-Tähtaeg 30 Oktoober 2009

E-Peace Child Faith Triptych
Kunstikonkurss
Tähtaeg 30 Oktoober 2009


Ajalooliselt on religioonid osa tsivilisatsiooni loovuse suurimaks allikaks.. Nüüd, kus rahvusvaheline organisatsioon Peace Child International on loomas uut religioonide vahelist muusikalist üritust, Peace Child – Alpha Omega eitamiseks koolides, katedraalides ja kontserdisaalides üle Euroopa, me otsime sketše noortelt artistidelt religioonidevahelise triptych loomiseks, millst saab taustelement igale etendusele – ja koheselt äratuntav bränd kõrge profiiliga etenduste seeriale. 
т€Ј т€Ј
Konkursil otsime sketše – käsitsi joonistatud ja/või maalitud, või loodud arvutit kasutades. Valmis triptych lava jaoks saab olema 5m pikk, 2.5m lai, 3 x 2.5m laiade sektsioonidega. Töö võib olla ükskõik millises vormis – õli lõuendil, fotomontaaХО, kollaaХО, vesivärvid – ükskõik millises vormis. Kolm võitnud sketši saavad auhinnaks €1,000 ja €200 lisatoetuse reaalsuuruses triptychi valmis tegemiseks. See võib olla ühe artisti töö või grupi artistide töö. 
Peace Child – Alpha Omega teema on, et religioonil, selle asemel, et lahutada inimesi on võime meid siduda: suured religioossed prohvetid ja liidrid erinevatel viisidel edastavad sama sõnumit. Triptych peaks suutma edasi anda keskset rahu mõistet. Triptych idee on seotud Peace Child – Alpha Omega teoses käsitletud põhireligioonidega– kristlus, judaism ja islam – kuid ta võib vihjata teistele religioonidele samuti. Ning, iga paneel peaks peegeldama eri religiooni – et vältida viga, mis paneks ühe religioonidest keskele ja teised kaks külgedele.

Tähtaeg kavandite esitamiseks konkursile on 30 Oktoober 2009. Kohtunikeks on kogumik noori igast Euroopa Liidu liikmesriigist, kes kohtuvad Euroopa Noortekongressil Sloveenias järgmisel juulil. Võitnud töö avaldatakse 1 August 2009. Triptych peab olema valmis 1 Oktoober 2009. 

Kui oled huvitatud osalemisest kontakteeru PC-AO Projektijuhiga, Candia Crosfield telefoni teel +441763 274459,e-maili teel peaceworker at peachild dot org või pc-ao at sscw dot ee 

Peace Child – Alpha Omega on Peace Child Internationali projekt, Ühendatud Kuningriigis registreeritud heategevus no. 1095189. Projekt on toetatud Euroopa Komisjoni poolt läbi Hariduse ja Kultuuri direktoraadi. Peace Childi missioon on võimendada noori muutma mida nad soovivad maailmas muuta läbi kultuuriürituste, publikatsioonide, haridusprogrammide ja noorte poolt juhitud arenguprogrammide.