Pressiteade: Rahvusvaheline Konverents - Noorte Osaluse Võimalused ja Väljakutsedт€œ


Rahvusvaheline Konverents „Noorte Osaluse Võimalused ja Väljakutsed“

Sillamäe Lastekaitse Ühing koostöös Peace Child Eesti ja Integratsiooni Sihtasutusega korraldavad 21-22 november 2009 Tallinna Ülikoolis rahvusvahelise konverentsi „Noorte Osaluse Võimalused ja Väljakutsed.“Kahepäevase konverentsi eesmärgiks on käsitleda noorte osaluse küsimust ühiskonna erinevatel tasanditel, nii poliitilisel kui valitsusvälisel.

Konverents kutsub üles tunnustama noori ja toetama ning julgustama noori oma potentsiaali täieväärtuslikult rakendama ning käsitleb põhiküsimusena noorte rolli tänases ühiskonnas ja kuidas edendada noorte osalust ühiskonna erinevatel tasanditel. Konverentsi kolmes paneeldiskussioonis osalevad teiste seas Haridus- ja Teadusministeeriumi noorteosakonna juht Anne Kivimäe ja Tallinna Spordi- ja Noorsooametist Ilona-Evelyn Rannala ning esindajad Eesti Noorsootöö Keskusest, Euroopa Noored Eesti Büroost, Lastekaitse Liidu Noortekogust ja mujalt, et luua võimalusi efektiivseks ja teineteisega arvestavaks koostööks erinevate ühiskonnainstitutsioonide ning noorte ja noorsootööliidrite vahel. Külalisesinejatena osalevad akadeemikud ja noorteliidrid Birminghami ja Sorbonne Ülikoolist.

Konverents toimub projekti „NAKid tegutsevad!“ raames, mida rahastavad Integratsiooni Sihtasutus, Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond ning Haridus- ja Teadusministeerium. Konverentsi toetab Tallinna Ülikool.

Koostas:Taisi Valdlo
Projekti koordinaator
Sillamäe Lastekaitse Ühing
Tel: +372 5341 7810
E-Mail: taisi at sscw dot ee