NOORTEMUUSIKAL AELITA 2.0 Ühendab Eestimaa noori ja paneb mõtlema Eesti ja noorte tulevikust!

Sillamäe Lastekaitse Ühing ja muusikaliteater "Taevakivi" teevad Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks ootamatu ja toreda kingituse.

Nimelt valmib originaalmuusikal „Aelita 2.0 ehk Märka inimeses imet”, lõbus ja õpetlik lugu kosmosest, teadusest ja sellest, kuidas suhtuda tundmatusse. Kauni tulnukteaduri Aelita, teiste galaktikate elanike ning Eesti noorte ühine lugu jõuab lavale Eesti iseseisvusmanifesti väljakuulutamise eelõhtul.

Muusika on loonud noored heliloojad Siim Aimla juhtimisel. Lavastab NUKU muusikalidega kuulsust kogunud Reeda Toots, koreografina on andekas Natalja Šabartšina. Kaasa teeb 100 noort näitlejat, lauljat, tantsijat ning muusikut üle Eesti.

Et loo keskmes on nii armastus kui ka teadus, mängivad kaasa robotid, lae all hõljuvad droonid, asja juurde käib valgus- ja videoinstallatsioon ning ka pauk, suits ja tuld. Üllatuis pakub teadusteater Kolm Põrsakest.

Miks „Aelitat“ vaadata? Ikka sellepärast, et see on meie endi eesti asi, muusikast pisima kingapaelani. Ja samas ülistab „Aelita“ avatust ja headust. Aga eeskätt – see on suur, uhkete eriefektidega ja mitmete muusikastiilidega (räpp, pop, rock, india, latino jm) lavalugu, mille on teoks teinud ainult noorte hea tahe ja pühendumus. Rõõm kinkida oma aega ja annet.

Olete kõik oodatud! Kohtume etendusel!

Esietendus Nordea Kontserdimajas 22.02.2018 kl 18. Etendus on eesti keeles, inglise ja vene subtiitritega. Ostetud piletiga toetad Virumaa laste- ja noorteabi fondi. Selle kaudu rõõmustame andekaid lapsi ja noori, et nad saaks täita oma unistusi. Vaata http://foundation.sscw.ee/. Piletid on müügil Piletilevis ja pileti hind alates 16 eurost.

Lisainfo: www.muusikal.sscw.ee