Sillamäe Lastekaitse Ühingu uus raamat "Euromed: Haridus ilma piirideta

Sillamäe Lastekaitse Ühing koostöös partneritega väljastas uus raamat.

Käesolev õppejuhend on valminud projekti "Euromed: Education withouth borders" raames. Õppejuhendi koostamist rahastas Anna Lindh Foundation, Kodanikuühiskonna Sihtkapital, Haridus- ja Teadusministeerium, Kultuuriministeerium. Projekti toetas strageegiline toetaja Tallink Grupp.

Väljaande „Euromed: haridus ilma piirideta“ loomise esmane eesmärk oli julgustada loovaid lahendusi ja edendada kultuuridevahelist haridust Euro-Vahemere regiooni noorte seas, et suurendada piiride ülest kommunikatsiooni ja ehitada usaldust ning motiveerida noori võtma juhtrolli regiooni arengus ning teadvustada kultuuride ülese koostöö kasulikkust, sest meil on ühised eesmärgid ja ühine tulevik. Käesolev juhend võimaldab saada ülevaadet meie erinevustest ja sarnasustest ja meetodidest mille läbi ehitada ühist tulevikku. Me teadvustame, et koostöö on meie eesmärkide saavutamiseks kriitilise tähtsusega.

Meie projekti kaudu, mille raames antud juhend sai valmis, kogunesid noored kümnest partnerriigist, et läbi arutelude, kohtumiste ja raske töö leida lahendusi ühistele probleemidele. Kõik need kogemuste ja parimate praktikate vahetamised tõid kaasa palju kultuuridevahelise dimensiooniga ideid mida saab kasutada nii noorsootöös, mitteformaalses hariduses kui ka üldhariduskoolis.

Sillamäe Lastekaitse Ühing tänab kaasautoreid ja toetajad nende panuse eest.

Head lugemist!

 

(Laadi kogumik klikides pildi peale)
Õppejuhend on inglise keeles.