Otsime vabata Otsime vabatahtlikke “EUROMED: Haridus ilma piirideta“ korraldustiimi

Ootame Sind vabatahtlikuks perioodiks 14. märts -30. juuni 2016 Tallinnas toimuvasse projekti EUROMED: Haridus ilma piirideta", mille kõik üritused toimuvad 5-ndast septembrist 2016 kuni 4-nda juulini 2017 Eestis, Lätis, Rootsis, Marokos, Algeerias, Egiptuses, Eesti juhtimisel.

Projekti eesmärk on julgustada loovaid lahendusi ja edendada kultuuridevahelist haridust Euro-Vahemere regiooni noorte seas, et suurendada piiride ülest kommunikatsiooni ja ehitada usaldust ning motiveerida noori võtma juhtrolli regiooni arengus ning teadvustada kultuuride ülese koostöö kasulikkust, sest meil on ühised eesmärgid ja ühine tulevik.

Projekt lõppeb Rahvusvahelise suurkonverentsiga Tallinnas 9. juunil 2017, mis kaasab Anna Lindh Foundationi juhtkonda, Eesti ja välismaa hariduse ja kodanikuühiskonna eksperte, esindajaid Euroopa Komisjonist, Vahemere Liidust, saatkondadest ja mujalt.

Vabatahtlike tööd koordineerivad projektijuht ja korraldajad.

Vabatahtlike ülesandeks on:

– aidata valmis sättida ja korras hoida konverentsiruumi (lauad-toolid-materjalid),
– tegeleda saabuvate registreerimise ja juhatamisega,
– teha ürituse vältel pilte (ja videoid) ning vahekokkuvõtteid läbitud teemadest,
– teha projekti veebilehel euromed.sscw.ee väiksemaid disainitöid,
– aidata kaasa jooksvate küsimuste lahendamisele koostöös korraldajatega.

Eraldi otsime ka kujundajat rahvusvahelise veebiressursi www.euromeduc.com ning valmistava õppejuhendi (E-Toolkit) valmimise juurde appi. Oleks vaja kogemustega veebidisainerit, kes valdab hästi Photoshopi ning on loova mõtlemisviisiga.

Vabatahtlikult ootame:

1. Julget pealehakkamist,
2. Täpsust ja vastutustunnet,
3. Kasuks tuleb varasem kokkupuude vabatahtliku tööga ja inglise keele oskus hea tasemel.

Vabatahtlikule pakume:

1. Võimalust osaleda täies mahus projekti rahvusvahelisest konverentsist (sh toitlustus),
2. Võimalust tutvuda aktiivsete noortega ja ekspertidega erinevatest Eestimaa nurkadest ja projekti partnerriikidest Eesti, Rootsi, Läti, Suurbritannia, Itaalia, Marokko, Alžeeria, Tuneesia, Egiptus ja Jordaania.
3. Soovi korral ka tunnistust tehtud töö eest.

Juhul kui vabatahtlikuks olemine pakub Sulle huvi, siis kirjuta lühidalt endast (nimi, kontaktid, varasem kogemus selliste ettevõtmistega) ja oma motivatsioonist (miks soovid kaasa lüüa) aadressil euromed@sscw.ee hiljemalt 11. märtsil 2017. Kui soovijaid on rohkem kui meil abikäsi vaja, siis teeme omalt poolt tutvustuse ja motivatsiooni põhjal valiku ning võimalusel pakkume ka muud valiku variandid.

Kohtumiseni!

Lisainfo: www.euromed.sscw.ee 
Vassili Golikov, tel 55602993