IV kaasamise ja kommunikatsiooni seminar "Sotsiaalne ettevõtlus ja loovmajandus Ida-Virumaal täna ja homme"

Sillamäe Lastekaitse Ühing, Ida-Virumaa Kodanikuühiskonna Võrgustik koostöös partneritega (partnerite lõplik nimekiri avaldatakse hiljem) kutsuvad teid 27.05.2016 kell 11.00 Toila Spa Hotellis, neljandale kaasamis- ja kommunikatsiooni seminarile teemal: "Sotsiaalne ettevõtlus ja loovmajandus Ida-Virumaal täna ja homme".

Seminaride peamisteks funktsioonideks on tõsta inimeste/spetsialistide ja vabaühenduste teadlikust, arendada eestkostet, kaasata huvigruppe ja tutvustada ning arutada ka teiste organisatsioonidega sotsiaalse ettevõtluse, loovmajanduses, avaliku teenistuse delegeerimises toimuvaid muudatused, olemas olevad probleemid ja väljakutsed.  Lisaks sellele tutvustada Ida-Virumaa Kodanikuühiskonna Võrgustiku eesmärke, tegevust üldisemalt ja konkreetsemaid temaatilisi ettevõtmisi, tugevdada kontakte ja parimate praktikate vahetamist reaalse tegevuse kontekstis. Seminari käigus tutvustatakse ka võimalusi Võrgustikuga liituda ja võrgustiku tööst kasu saada.

Seminari jooksul tutvume järgmiste tähtsate teemadega: sotsiaalse ettevõtluse alused, sotsiaalse ettevõtluse turg Ida-Virumaal võimalused ja väljakutsed, ärimuudel ja äriplaan, avalike teenuste osutamine, loovmajandus ja palju muud. Lisaks sellele tutvustame kuidas liituda Võrgustikuga ja võrgustiku tööst kasu saada.

Osalejad: kuni 25 inimest. (sotsiaal ettevõtlusega tegelevad ettevõtjad, sotsiaalse ettevõtluse eksperte, vabaühenduste esindajaid, riigiasutuste ja kohalike omavalitsuste esindajaid, Ida-Virumaa elanikke jt huvi tundjaid) Ida-Viru maakonnast. (Osalejatele kohaldub osalustasu, mida palume maksta kohapeal või ettemaksta Sillamäe Lastekaitse Ühingule A/a EE861010552012406004 SEB pank, Summa: 5 eurot, Selgitus: Seminar 27.05 Toilas).

Kaasamise seminari päevakava laadi siit - (PDF)

Seminarile saab registreerida läbi online registreerimislingi: http://goo.gl/forms/lndl0BztD6 , hiljemalt 25. mai 2016 või e-maili teel: info at ivkv dot ee

Ootame teid kõiki, et koos mõelda kuidas koos edasi minna!
Lisainfo: Vassili Golikov, Sillamäe Lastekaitse Ühing - vassili at sscw dot ee või +372 5560 2993