Tunnustusüritus 24.11.2015 Narva Kolledžis

Kutsume teid II Ida-Virumaa Noortefoorumi raames toimuvale  tunnustusüritusele 24.11.2015 kell 16.30 Tartu Ülikooli Narva Kolledžis, auditoorium 100.
Ürituse raames toimub laureaatide väljakuulutamine ja auhindade jagamine aasta parimate konkursil, mille eesmärgiks on tunnustada Ida-Virumaal edukalt tegutsevaid noori/ noorteühendusi/ kodanikuühendusi, nende poolt elluviidud mõjukaid ettevõtmisi/ projekte ja  kodanikuühiskonna arengusse aktiivselt panustavaid isikuid. Teadvustada maakonna inimestele kodanikuühiskonna olulisust ja tunnustada ühenduste poolt antavat panust Ida-Viru maakonna elukeskkonna arendamisse

Auhindu antakse välja viies kategoorias:

1. Aasta vabaühendus 2015
2. Aasta kodanikuühenduste tegu 2015
3. Aasta vabatahtlik 2015
4. Aasta kodanikuühiskonna toetaja 2015
5. Noor “Sädemeke” 2015 (noorsootöötaja, aasta noortetegu, noorsootöötaja/noorte arengutoetaja).

Ürituse raames toimub ka projekti "Teadlik ja salliv noor kodanik" raames toimunud essee ja fotokonkursi parimate tööde tunnustamine. Auhinnalistele kohtadele jagatakse tänukirjad ja kingitused. Peaauhind kruiisireis Stockholmi 4-le inimesele millega kaasneb ka automaatne tasuta osalemine 2016 a. Sillamäe LÜ projektides. Lisaks sellele avaldame tänu ka projekti partneritele ja toetajatele.

Tallink Gruppi poolt on välja pandud, Tallink Spa Keskusse külastamine terveks päevaks, mälupulgad, kinkekotid, Lastekaitse Liidu  raamatupreemia ja palju muid.

Ootame kõiki õpilasi, noori,  õpetajaid ja kooli juhtkonna esindajaid kes võtsid osa projekti erinevatest üritustest osalema ka tunnustus- ja tänuüritusel. Tähistame projekti lõppu kõik koos, et järgmises osas värskelt jätkata uue hooga.  

Oma osalemise kohta palume teavitada meid ja registreerida emaili teel info@sscw.ee  R.S.V.P  23.11.2015.

Tunnustamisürituse läbiviimist toetavad Tallink Grupp, Lastekaitse Liit ja Riigikogu liige Dmitri Dmitrijev.

Lisainfo: Vassili Golikov,  projektijuht, tel: 55602993, e-mail: vassili@sscw.ee