Praxis Arenguprogramm vabaühenduste juhtidele - kandideeri

Mõttekoda Praxis on KÜSKi toel alustanud vabaühenduste juhtide arenguprogrammi läbiviimisega, kuhu veel viimaseid päevi oodatakse end kirja panema neid vabaühenduste eestvedajaid, kes soovivad oma juhtimisalaseid oskuseid lihvida ja oma ühingut arendada. Kui sa ei ole veel end kirja pannud, siis kaalu kindlasti selle tegemist, kuna väga kasulikke õpetusi saab sealt kuhjaga ning areng on garanteeritud!

Tutvustus, kus on kirjas täpsemad tegevused, kuupäevad ja tingimused, on ise selline:

Üle Eesti oodatakse vabaühenduste eestvedajaid kandideerima juhtide arenguprogrammi, mille eesmärk on tõsta juhtide võimekust organisatsiooni arendamisel, uute koostöövõrgustike loomisel ja oma ühenduse hääle kõlama panemisel. Arenguprogrammi tulemusena aidatakse 30 ühenduse juhil panna oma ühendus paremini tööle ühiskondlike probleemide ennetamiseks ja lahendamiseks.

Kodanikuühiskonna Sihtkapitali algatatud ja mõttekoja Praxise ellu viidavasse arenguprogrammi oodatakse osalema nende MTÜ-de ja SA-te juhte, kes aitavad otseselt või kaudselt kaasa riigi tasandil tehtavatele otsustele. Oluline on, et vabaühendus omab olulist piirkondlikku mõju või on üleriigiliselt tegutsev ning on sõltumatu avalikust võimust ja ärisektorist.

Arenguprogramm on üles ehitatud vabaühenduse juhtimise eripärasid arvestavalt ning keskendub kolmele põhiteemale: juhi arendamine, organisatsiooni võimekuse parandamine ning koostöö ja partnerlus. Programmi juhtivõppejõud on Annika Uudelepp. Koolitajad on teiste seas Riina Varts, Daniel Vaarik, Saima Mänd, Hille Hinsberg jt. Programm kestab juunist novembrini.

Teemade, koolitajate ja ajakavaga saab tutvuda siin. Täpsem ülevaade arendusprogrammist koos kandideerimistingimustega on leitav siit

Kandideerimisavaldus tuleb esitada hiljemalt 8. juuniks: www.praxis.ee/ankeet

Arenguprogrammi tellija on SA Kodanikuühiskonna Sihtkapital ja seda rahastab Euroopa Sotsiaalfond.

Kontakt
Eneli Mikko
Praxise kommunikatsioonijuht
eneli dot mikko at praxis dot ee
+372 5196 1097