Tunnustusauhind „Laste Sõber“ ootab kandidaate. Tähtaeg 27.05.15

Esmaspäevast 27.04.15 saab esitada kandidaate Ida-Virumaa auhinnale „Laste Sõber 2014“, millega tunnustatakse ja tänatakse neid, kes on oma tegevusega oluliselt panustanud laste heaolusse.

Tunnustusauhinnale võib esitada nii häid inimesi kui ka organisatsioone (ametiasutusi, vabaühendusi või ettevõtteid) ning ettepanekuid tunnustamiseks võivad samuti teha nii eraisikud kui organisatsioonid.

MTÜ Sillamäe Lastekaitse Ühingu tegevjuhi Irina Golikova sõnul on see auhind mõeldud tunnustamaks neid, kelle tegevus on toonud kaasa positiivseid muutusi laste elus ja laste õisguste tagamisel. „Selliseks muutuseks võib olla laste õigustest teadlikkuse tõstmine, järjepidev ja mõjuv koostöö kohaliku omavalitsuse ja lastega tegelevate vabaühenduste vahel mille tulemusena on aktiivne ja arenenud laps, kus lapsed on ka ise muutuste loojad,“ selgitas ta.

Tunnustust jagatakse viies kategoorias - Laste Sõber: laste õiguste tagamisel; kohalikus omavalitsuses; heategevuses; hariduses; ja meedias. Tunnustuskategooriate väliselt võib hindamiskomisjoni ettepanekul täiendavalt välja anda diplomid vabatahtlikusse töösse panustamise eest eelmisel aastal.

Tunnustusauhinnale „Laste Sõber“ saab kandidaate esitata kuni 27. maini 2015.
Laureaadid kuulutatakse välja 6. juunil kell 14.00 toimuval tunnustusüritusel Sillamäe Märka Last Keskuses (Viru 39a, Sillamäe).

Kandidaatide esitamise eel palume tutvuda kategooriate kirjeldustega tunnustusauhinna statuudis ning seejärel täita taotlusvorm.

Tunnustusürituse läbiviimist korraldab MTÜ Sillamäe Lastekaitse Ühing ja toetavad MTÜ Lastekaitse Liit, Tallink Grupp ja teised partnerid.

Tutvu eelmise aasta laureaatidega

Fotod eelmise aasta tunnustusüritusest