Tule kohtuma Norra vabaühenduste liidu katusorganisatsiooniga - vahetame kogemusi ja räägime tulevikust. Sel reedel, 30. jaanuaril kl 10:30 Tallinnas.

30. jaanuraril Tallinnas EMSLil külas Norra vabaühenduste katusorganisatsioon Frivillighet Norge (http://www.frivillighetnorge.no ), kes on Eesti hea partner mitmes rahvusvahelises võrgustikus. Kutsusime nad siia, et koos arutada, kuidas ühiskonnas, poliitikas ning majanduses toimuv mõlema riigi vabaühendusi kõige enam mõjutab, kuidas seda teadmist ära kasutatakse ning millist koostööd oleks mõttekas omavahel teha. Plaanime omavahel jagada ka häid võtteid ja nippe, kuidas muutustega vabaühenduste igapäevatöös paremini arvestada.

Kõik huvilised on oodatud norrakatega kohtuma, et saaksite jagada oma kogemusi ja vajadusel ka nõu küsida või anda. Arutelus osalemine annab ka hea võimaluse leida üles võimalikud koostöökohad Norra ühendustega või lihtsalt uusi häid ideid. 

NB! Arutelu on inglise keeles ja toimub 30. jaanuari ennelõunal (algus kell 10.30 ja lõpp 13.30 paiku, vahepeal väike söögipaus) Rotermanni kvartalis Maiustuste Meistrikoja ruumes, Roseni 7. Väljastpoolt Tallinna tulijatele saame kompenseerida ka sõidukulud. Anna oma osalemisest teada siin või kirjuta Anna Laidole anna at ngo dot ee  Oleks hea, kui teeksid seda esimesel võimalusel, siis teame sinuga arvestada. Osalejate arv on piiratud, sestap kiirusta!

Kohtumise toimumist toetab Vabaühenduste Fond Avatud Eesti Fondi vahendusel.

Sillamäe Lastekaitse Ühingut esindavad: Irina Golikova (tegevjuht) ja Pavel Pervak (võrgustiku koordinaator)