< Kõik projektid

Puhkekoht loodusesse

Projekti tüüp:

Linn: Pala

Maakond: Jõgeva maakond

Project Country: Estonia

Aadress: Jõgeva maakond, Pala Vald, Pala

Toimumise aeg: 26:10:2011 10:00 - 30:10:2011 10:00

Projekti aadress Jõgeva maakond, Pala Vald, Pala

Põhitegevus: Heakord

Koduleht: http://www.pvn.ee/index.php/uudised

Kontaktisik: Siim Siilbaum Siim dot Siilbaum at mail dot ee

Projekti kood: P79112

Projekti eesmärk:
Puhkekoha rajamise projekt võimaldab noortel ja teistel huvitatutel saada konkreetne kogemus vabatahtlikust tööst, motiveerida ja julgustada neid vabatahtlikest töödest osa võtma. Anda eeskuju neile, kes soovivad kogukonnas ise vabatahtlikust tööst osa võtta ja või teisi kaasata.
Võidelda sotsiaalse tõrjutusega, anda osalejatele töökogemust ja õpetada praktilisi oskuseid.
Loomulikult valmib projekti käigus Pala metsa , loodusraja kõrvale ,kaunis puhkekoht .
Nii valla rahvale kui ka valda külastatavatele inimestele on see meeldivaks ajaviitekohaks , on võimalus grillida , nautida kaunist loodust, kuulata linnulaulu, veeta kasulikult aega. Kooliõpilastele lisaks veel koht õuesõppetundide läbiviimiseks ja ürituste korraldamiseks

Lühitutvustus:
Projekti eesmärgiks on puhastada võsast Pala kooli juures ja loodusradade kõrval olev looduskaunis nn “ kooli mägi“ ja rajada sinna mõnus puhkekoht valla rahvale ja loodusradade külastajatele. Samuti vabaõhuklass õpilastele õuesõppe ja loodusringi tundide läbiviimiseks. Ühtlasi projekti elluviimine võimaldab noortel ja teistel huvitatutel saada konkreetne kogemus vabatahtlikust tööst. Samuti motiveerida ja julgustada neid ka edaspidi vabatahtlikest töödest osa võtma.
Puhkekoha rajamisel on olulisemaks töödeks koha puhastamine võsast, istepinkide ja laua ehitamine ning paigaldamine, lõkkeplatsi valmistamine, kiige ja püstkoja ehitamine.
Projekti lõppedes saame endale looduskaunis kohas meeldiva puhkekoha nii vaba aja veetmiseks kui ka kasulike ürituste läbiviimiseks, samuti paraneb kindlasti noorte teadlikkus vabatahtlikust tööst ning ka nende ellusuhtumine, saavad kogeda koostegemise rõõmu ja rõõmu ühiselt valminud kauni puhkekoha üle.

Projekti eestvedaja:
MTÜ Pala Valla Noored

Projektis osalejad

Maksimaalne osalejate arv: 30

Kokku: 0

Liitu projektiga!